Blogs

Virtual Coffee Break: maak vanuit huis kennis met advocatenkantoor

Scholen geven online les, ouderen leren hoe ze via Skype in contact blijven met hun geliefden. Ook Bird & Bird zocht naar creatieve oplossingen om in contact te blijven met de buitenwereld en lanceerde de Virtual Coffee Break voor rechtenstudenten.

De bijzondere en uitdagende tijden waarin we verkeren leiden tot nieuwe en creatieve vormen van digitale communicatie. Ook de advocatuur zoekt naar oplossingen om in contact te blijven klanten en studenten. De Virtual Coffee Break van Bird & Bird is een digitale voortzetting van haar kennismakingsbijeenkomsten voor rechtenstudenten. “Het is belangrijk dat het contact tussen de studenten en de advocatuur in stand blijft. De Virtual Coffee Break is een laagdrempelige en informele manier om via videoconferencing kennis te maken met de juristen van ons kantoor”, aldus Olaf Trojan, partner bij Bird & Bird. In de aankomende weken vinden er meerdere Virtual Coffee Breaks plaats, die gericht zijn op specifieke rechtsgebieden.

Klik hier om je aan te melden voor een Virtual Coffee Break van Bird & Bird.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.