Amsterdam (UvA) Nieuws

UvA op 20ste plek in Europe Teaching Rankings 2019

De Universiteit van Amsterdam (UvA) is op de twintigste plek van de Europe Teaching Rankings 2019 terechtgekomen. Deze ranking beoordeelt Europese universiteiten op het terrein van onderwijs.

In totaal deden dit jaar vijf Nederlandse universiteiten mee aan de ranking, zo lezen we op de website van de UvA. Vier hiervan staan in de top 30. Het Verenigd Koninkrijk is zeer sterk vertegenwoordigd in de ranglijst: maar liefst 17 Britse universiteiten staan in de top 20. Nummer één van Europa is de University of Oxford. In totaal rangschikte THE dit jaar 258 Europese universiteiten uit 18 verschillende landen.

Lees hier het volledige artikel.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.