Faculteiten Tilburg

Student Bas van der Werf schiet startende ondernemers te hulp

Bas van der Werf is initiatiefnemer van HalloLex. Op tilburg.com vertelt hij hoe hij hiermee startende ondernemers en zzp’ers helpt. Door op een laagdrempelige wijze juridische hulp aan te bieden wil hij de ‘juridische gezondheid’ verbeteren.

“Het grootste deel van het bedrijfsleven in Nederland bestaat uit zelfstandigen die vanwege de relatief hoge kosten vaak geen gebruik maken van juridische dienstverleners”, zo wordt er op de site uitgelegd. “Via HalloLex krijgen zij toegang tot pakketten met allerlei juridische documenten. Bijvoorbeeld algemene voorwaarden, privacyverklaringen en disclaimers, die ze tegen lage tarieven (al vanaf €19) kunnen bestellen. Hiervoor is HalloLex een samenwerking aangegaan met partner VDT Advocaten.” Lees verder

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.