Over Mr. Studenten

Welkom op Mr. Studenten: het juridisch platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent

Het magazine Mr. en de bijbehorende website mr-online.nl is al heel lang een begrip in juridisch Nederland. Hoewel blad en site regelmatig aandacht besteden aan studenten, is er met Mr. Studenten nu een speciale website voor rechtenstudenten. Op dit nieuwe online platform (in eerste instantie bestaand uit website een Facebookpagina) kunnen studenten informatie vinden die relevant is voor hun studie, maar bijvoorbeeld ook in contact komen met andere studenten en zelf schrijven over actuele juridische en andere (soms ook lichtere) onderwerpen.

Daarnaast is er veel aandacht voor loopbaanmogelijkheden en de voorbereiding daar op, nieuws van de faculteiten, updates vanuit juridische studieverenigingen en natuurlijk ook heel veel foto’s en verslagen vanuit de wereld van de student zelf.

Mr. Studenten is uniek omdat studenten zelf voor de inhoud zorgen. Iedere universitaire rechtenfaculteit in Nederland heeft daartoe minimaal één student die actief is als ambassadeur van Mr. Studenten. Zij zorgen dagelijks voor relevant nieuws uit het hele land.

Ik wens je namens Mr. Studenten in ieder geval alvast enorm veel juridisch en overig leesplezier toe.

Michiel van Kleef
Managing Editor Mr. Studenten