Algemeen Nieuws

Oud Geleerd, Jong Gedaan

Ben jij maatschappelijk betrokken, zet jij je graag in voor het welzijn van ouderen en ben je gepassioneerd over je eigen vakgebied? Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan biedt jou de kans om je presentatievaardigheden te verbeteren, te zorgen voor een goede aanvulling op je cv en daarbij ook nog een lach te toveren op het gezicht van een groep leergierige ouderen.

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan laat enthousiaste studenten interactieve colleges over interessante thema’s geven aan senioren in tehuizen en buurtcentra. Je zult een collegereeks van vier keer één uur geven over een thema binnen jouw studie. Ervaring is niet vereist, je krijgt een training en je wordt geholpen met het maken en voorbereiden van je eigen reeks.

Dus ben jij:

  • een bachelor- of masterstudent met goed behaalde resultaten? Of maximaal drie jaar afgestudeerd?
  • betrokken bij het welzijn van ouderen?
  • gemotiveerd om de kennis van jouw vakgebied met geïnteresseerden te delen?
  • op zoek naar een goede aanvulling voor op je cv?

Meld je dan aan via het contactformulier op www.oudgeleerdjonggedaan.nl of mail direct naar lowieke@ogjg.nl.

 

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.