Faculteiten Groningen

Onlinecolleges moeten afgeschaft worden

Universitair docent notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen Hans ter Haar pleit ervoor onlinecolleges af te schaffen.

Steeds vaker blijven studenten weg uit de collegezaal en bingewatchen de lessen voor de tentamenweek. Ter Haar gunt de studenten deze flexibiliteit, maar vindt het niet nodig. “We willen de studenten ontmoeten, we willen graag de interactie en we willen graag de verbindingen maken.” Hij ging hierover in gesprek met Tom van den Brink, voorzitter van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO), op Radio 1 in Dit is de Dag.

 

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.