Blogs Nieuws

NILS Connects: Loyens & Loeff Amsterdam

Wat maakt een organisatie? Het zijn de mensen!

Dit geldt voor ieder bedrijf, ook voor advocatenkantoren. Ieder bedrijf heeft die ene inspirerende leider nodig. Die partner die je het vertrouwen geeft om zelfstandig te werken. Die leuke collega’s voor de vrijdagmiddagborrel. De connecties tussen collega’s. Om een bedrijf echt te leren kennen, moet je bij de mensen op de werkvloer zijn. Want uiteindelijk gaat het om die klik. Met NILS Connects beoogt NILS Netherlands, als studentennetwerkorganisatie, studenten op een informele wijze in contact te brengen met potentiële werkgevers.

Om af te trappen zal op 17 januari 2019 de eerste editie plaatsvinden in samenwerking met Loyens & Loeff! Tijdens dit evenement zullen studenten door middel van ‘netwerkrondes’ professionals van Loyens & Loeff ontmoeten, om op deze manier een beter beeld te krijgen van het kantoor. Zij worden persoonlijk gekoppeld aan de professionals, waarbij er verder wordt gekeken dan slechts studies of cijfers. Wij kijken naar wat hen uniek maakt, want dat levert de mooiste connecties op.

Ben jij ambitieus en wil jij onder het genot van hapjes en drankjes Loyens & Loeff persoonlijk leren kennen? Studeer jij Rechtsgeleerdheid, Fiscaal Recht of Notarieel Recht? Zit jij tenminste in het derde jaar van je bachelor? Kom dan met ons mee!

Meer informatie? Klik dan hier.

LET OP: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Mina Morkoc

Mina Morkoc

Hallo! Mijn naam is Mina Morkoc. Ik ben 21 jaar en ik studeer rechtsgeleerdheid en fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast mijn studie ben ik voornamelijk actief in het bestuur van The Network for International Law Students (NILS) als vice president en chief of public affairs. Ik werk bij Wolters Kluwer en Legal Intelligence als softwaretrainer en verder ben ik geïnteresseerd in de politiek. Als ik tijd over heb, ben ik dol op het leren van talen en schilder ik hier en daar.
Ik ben bereikbaar via minamorkoc@gmail.com, stuur mij dan ook een berichtje als je zelf een keer iets wilt schrijven of simpelweg een kopje thee wilt drinken!

Over de auteur

Augustina Wamulume

Augustina Wamulume

Mijn naam is Augustina Wamulume. Ik ben 19 jaar oud en derdejaars Rechtsgeleerdheid studente aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Mijn interesse binnen het recht ligt bij het publiekrecht en na mijn bachelor zou ik mij dan ook graag willen specialiseren in het Staats- en Bestuursrecht. In het verleden heb ik in het bestuur en in verscheidene commissies gezeten op mijn middelbare school. Afgelopen jaar heb ik een half jaar vrijwilligerswerk gedaan en ben ik begonnen bij NILS onder het team Publicaties. Hiernaast verzorg ik lessen op de universiteit aan leerlingen van de basisschool en middelbare school.
Buiten mijn studie houd ik me voornamelijk bezig met het luisteren naar muziek en het verdiepen in maatschappelijke problemen. Dit laatste doe ik meestal door documentaires. Onderwerpen die ik hierbij het interessantst vind, zijn albinisme in Afrika, mensenhandel en het leven in gevangenissen.