Amsterdam (UvA) Faculteiten

Nieuwe hoogleraar UvA: Alessio Pacces

(foto Dirk Gillissen)

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UvA heeft er een hoogleraar bij: Alessio Pacces.

‘Dhr. prof. dr. A.M. Pacces (1971) is benoemd tot hoogleraar Law and Finance aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam’, zo valt er te lezen op de site van de UvA. ‘Pacces is tevens benoemd tot directeur van het Amsterdam Center for Law and Economics (ACLE) van de UvA en hij is de nieuwe programmadirecteur van de masteropleiding Law & Finance, die de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en de Faculteit Economie en Bedrijfskunde sinds september 2018 gezamenlijk aanbieden. Binnen deze master geeft hij het vak Securities and Market Regulation. Pacces is bovendien verantwoordelijk voor de inhoud en coördinatie van de minor Law and Economics.’

Lees hier het complete bericht.

 

 

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.