Faculteiten Tilburg

Laat je inspireren tijdens het Tilburg Law School Career Event met Mark Tuitert

Op 18 februari vindt een carrièrecongres plaats voor alle bachelor- en masterstudenten van Tilburg Law School. Er is voor iedere student wel iets te vinden. Vanwege het congres zijn er deze middag geen reguliere colleges voor de Tilburgse studenten.

Het Tilburg Law School Career Event is een grootschalig evenement, georganiseerd door de studievereniging Magister JFT en de Career Services van Tilburg Law School. Eerst zal plenair worden gesproken over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, waarna er rondes met workshops en presentaties volgen van advocatenkantoren, overheidsinstellingen en alumni van Tilburg Law School. Aan het einde van de middag zal Olympisch schaatser Mark Tuitert spreken en het congres afsluiten. Of je nu eerstejaars student rechtsgeleerdheid bent, of masterstudent Law & Technology, Nederlands of internationaal: voor elke student van Tilburg Law School is er wat wils deze middag.

Klik hier voor meer informatie en registratie.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Xander de Vries

Xander de Vries

Mijn naam is Xander de Vries. Ik volg de bachelor Global Law aan Tilburg University. Daarnaast ben ik begonnen met het volgen van vakken van de bachelor Rechtsgeleerdheid om zo uiteindelijk mijn civiel effect te behalen. Mijn kijk op het recht is door mijn studie anders dan die van de studenten Rechtsgeleerdheid, en ik hoop dat over te kunnen brengen via dit platform! Ik ben een actieve student: zo ben ik dit jaar kamerbestuurslid van de kamer voor Global Law binnen Magister JFT, de faculteitsvereniging van Tilburg Law School, en ga ik volgend jaar naar Australië voor een uitwisseling aan de University of New South Wales (UNSW) in Sydney.

Ik ben erg geïnteresseerd in het kijken naar globale trends in de rechtsontwikkeling, zoals de Europeanisering van het (nationale) privaatrecht in Europa of de toename van climate change liability zaken. Mocht je een onderwerp hebben waar je graag iets over zou lezen of een andere suggestie voor een artikel, aarzel dan niet me een bericht te sturen op het e-mailadres x.w.devries@tilburguniversity.edu !