Faculteiten Tilburg

Laat je inspireren tijdens het Tilburg Law School Career Event met Mark Tuitert

Op 18 februari vindt een carrièrecongres plaats voor alle bachelor- en masterstudenten van Tilburg Law School. Er is voor iedere student wel iets te vinden. Vanwege het congres zijn er deze middag geen reguliere colleges voor de Tilburgse studenten.

Het Tilburg Law School Career Event is een grootschalig evenement, georganiseerd door de studievereniging Magister JFT en de Career Services van Tilburg Law School. Eerst zal plenair worden gesproken over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, waarna er rondes met workshops en presentaties volgen van advocatenkantoren, overheidsinstellingen en alumni van Tilburg Law School. Aan het einde van de middag zal Olympisch schaatser Mark Tuitert spreken en het congres afsluiten. Of je nu eerstejaars student rechtsgeleerdheid bent, of masterstudent Law & Technology, Nederlands of internationaal: voor elke student van Tilburg Law School is er wat wils deze middag.

Klik hier voor meer informatie en registratie.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Online nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Online nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Xander de Vries

Xander de Vries

Mijn naam is Xander de Vries. Ik heb in de zomer van 2020 mijn bachelor Global Law aan Tilburg University afgerond. Daarnaast heb ik de kernvakken Nederlands recht voor het civiel effect behaald, en ben ik op uitwisseling geweest aan de University of New South Wales in Sydney, Australië. In september ben ik begonnen aan de track Climate Change and Sustainability van de master International Business Law aan de Vrije Universiteit. Dit nieuwe programma richt zich op de verschillende juridische aspecten van de klimaatcrisis en is uniek in haar soort.
Verder ben ik groot muziekliefhebber, ben ik vaak te vinden op concerten, en lees ik graag over uiteenlopende onderwerpen. Mijn mailadres is xanderdevries@ziggo.nl. Stuur me gerust een berichtje als je interesse hebt in het ambassadeurschap, iets wilt schrijven voor Mr. of een goed idee voor een artikel hebt!