Welk kantoor past het best bij jou?

Mr. Studenten biedt rechtenstudenten die op zoek zijn naar een passende werkgever de helpende hand. Dankzij de zeer innovatieve ‘keuzetool’ die in samenwerking met The Selection Lab werd ontwikkeld, zijn studenten nu beter dan ooit in staat een weloverwogen keuze te maken.

Het bijzondere van de Mr. Studenten keuzetool is namelijk dat veel aandacht wordt besteed aan sociaal culturele kenmerken van kantoren. Uit onderzoek blijkt dat die veel meer van invloed zijn voor een geslaagde match tussen werkgever en werknemer dan allerlei ‘harde’ informatie die bestaande keuzehulpen kenmerkt.

Geïnteresseerde studenten kunnen de vragenlijst invullen en krijgen vervolgens een lijstje van drie kantoren die het best bij ze passen. In dit lijstje van drie zullen met name grote kantoren staan. Op termijn zullen ook kleinere kantoren op deze manier te vinden zijn.

Ga naar keuzetool voor studenten >

Kantoren: maak deel uit van de Mr. Studenten Keuzetool!

Advocatenkantoren die ook in de keuzetool willen staan, kunnen HIER de vragenlijst voor kantoren invullen. Voor een overzicht van de deelnemende kantoren kijk HIER