Blogs

Jongste advocaat van ProRail in de race voor Young Talent Award

De jongste advocaat van ProRail is genomineerd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar. ‘Ik was behoorlijk verbaasd, ik vind wat ik doe helemaal niet zo bijzonder’, zegt de achtentwintig jarige Daniëlle van der Pas.

De Young Talent Award is een prestigieuze aanmoedigingsprijs voor jong vrouwelijk talent. Daniëlle is bij ProRail advocate in opleiding bij Juridische Zaken Corporate en adjunct-bestuurssecretaris bij Bestuursondersteuning. Hoewel Daniëlle zelf de nominatie niet verwachtte, waren haar collega’s er niet verbaasd over. “Die prijzen haar om haar nieuwsgierigheid, tomeloze energie en betrokkenheid.   De advocate en adjunct-bestuurssecretaris wist niet wat haar overkwam toen ze dat te horen kreeg.” 

Lees verder.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.