Algemeen Nieuws

Hoe wil jij geworven worden?

Door wat voor soort vacatures word jij getrokken? Welke stijl spreekt jou aan? Kijk je naar posters en billboards of zoek je vooral op social media?

Advocaten- en notariskantoren maken prachtige campagnes om de beste jonge juristen te werven. Mr. nomineerde tien campagnes en heeft maar liefst drie prestigieuze prijzen klaarliggen: de Gouden Toga, Gouden Bef en Gouden Sleutel.

In de jury van de Gouden Sleutel zitten drie van onze Mr. Studenten-ambassadeurs: Arif Komac (Vrije Universiteit), Inez ten Brink (Universiteit van Amsterdam) en Mina Morkoç (Erasmus Universiteit Rotterdam). Wil jij ook meebeslissen welke campagne gaat winnen? Laat dan weten welke campagne jou het meest aanspreekt. Jouw stem telt mee voor de publieksprijs, de Gouden Bef.

 

 

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.