Algemeen Nieuws

Heksenkaas in Luxemburg

Zo’n 50 studenten Intellectueel Eigendom zijn vanochtend vertrokken naar het Europees Hof van Justitie om vanmiddag de pleidooien aan te horen in een spraakmakende zaak over de smaak van kaas. De vraag  die centraal staat is of smaak auteursrechtelijk te beschermen is.

De reis, die wordt georganiseerd door Uitgeverij deLex, vindt plaats onder leiding van de Leidse hoogleraar Dirk Visser. Uiteraard is er naast gezelligheid veel aandacht voor de inhoud. Zo vond gedurende de reis een IE-quiz plaats.
Begin van de middag komt de groep aan in Luxemburg waar gepleit zal worden door de advocaten Klos en Cohen Jehoram. Na afloop wordt gedineerd en volgt de ongetwijfeld zeer gezellige terugreis.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.