Nieuws Rotterdam

Multicultureel uit je dak tijdens HeartBeat Festival 2019 in Rotterdam

“Onze campus met diverse culturen en nationaliteiten is bij uitstek de plek waar mensen elkaar ontmoeten. De zevende editie van HeartBeat Festival staat in het teken van deze verbinding, waar studenten en medewerkers samenkomen”, zo kondigt de website van Erasmus University Rotterdam HeartBeat Festival 2019 aan.

Op donderdag 5 september wordt de campus omgetoverd tot festivalterrein met foodtrucks, loungeplekken, bars en muziek. Onder het thema ‘Where music connects us’ is dit jaar weer een diverse line-up samengesteld van DJ’s en live artiesten. Met Hermes House Band, Diggy Dex, DJ Biggi, DJ Arsalan & DJ Yelle.

Meer informatie over de activiteiten, foodtrucks en foto’s van vorig je vind je op de overzichtspagina van het HeartBeat festival.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.