Faculteiten Groningen Nieuws

Groningse kennis ‘goes international’

Groningse hoogleraar Edwin Woerdman mag meehelpen aan een special van het internationale tijdschrift ‘Climate Law’ over het ‘vervuiler betaalt’-principe in klimaatwet- en regelgeving, zo is te lezen op de website van de Rijksuniversiteit Groningen.

Woerdman schreef in 2008 al over het ‘vervuiler betaalt’-principe. Dat artikel is een van de meest gedownloade artikelen van de Review of Law and Economics.

Naast de special helpt Woerdman ook mee met het organiseren van een een workshop in China in oktober 2019. Hij doet dit samen met professor Alexander Zahar, van de Wuhan University, en professor Nicolas de Sadeleer, van de Université Saint-Louis Bruxelles.

 

 

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.