Faculteiten Nijmegen

Zorg en big data: ga naar het café in Nijmegen

Ben je geïnteresseerd in zorg en recht, ga dan op 17 januari naar de theaterzaal van de Radboud Universiteit in Nijmegen voor het kenniscafé op het snijvlak van zorg en recht georganiseerd door Legal Valley Dirkzwager legal & tax en Stichting Health Valley Netherlands.

De bijeenkomst heeft als onderwerp: De mogelijkheden en onmogelijkheden van big data in de zorg. Bij gezondheidsgegevens gaat het om (hoogst) gevoelige gegevens die betrekking hebben op personen. Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van big data in de zorg, wat zijn de juridische kaders, welke knelpunten zijn er vanuit juridisch oogpunt bij big-datagebruik en wat zou er wellicht anders kunnen? Hier vind je het programma en meer informatie.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.