Blogs

Ga jij voor de Zuidas, Rijksoverheid of KLM?

Man Hand writing First Job with black marker on visual screen. Isolated on nature. Business, technology, internet concept. Stock Photo

De Rijksoverheid. Dat is de meest populaire potentiële werkgever onder rechtenstudenten, zo heeft Business Insider uitgezocht op basis van het jaarlijkse onderzoek van Universum. Niet verrassend, want de Rijksoverheid eindigt al sinds 2013 hoog in het onderzoek van Universum.

KLM doet het ook goed. Die staat op 3. Voor de rest wordt de top vijf gevuld met, hoe kan het ook anders, drie grote advocatenkantoren. Op 2 staat Loyens en Loeff, op 4 Trip Advocaten en Notarissen en op 5 De Haan Advocaten en Notarissen. Lees het artikel en bekijk de top 20 op de site van Business Insider.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.