Ingezonden Mededeling

Doe mee aan de CMS Career Challenge – The Berlin Edition

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Wil jij één van de grootste internationale advocatenkantoren van de wereld leren kennen? En wil jij ervaren hoe het is om in zo’n setting te werken en erachter komen of dit bij jou past?

Doe dan mee aan de CMS Career Challenge – The Berlin Edition

Een uitgelezen kans om álle praktijkgroepen van CMS te leren kennen, ons prachtige kantoor aan de Amsterdamse Zuidas te bekijken, de dynamiek van een internationaal kantoor te ervaren, jouw kennis en vaardigheden te toetsen en te highfiven met onze kantoorgenoten.

Na ‘The London Edition’ in 2018, ‘The Madrid Edition’ in 2019 gaan we ook dit jaar weer de grens over. We zullen namelijk ons waanzinnige kantoor in Berlijn bezoeken! Wist je dat CMS in Duitsland een van de grootste kantoren is met meer dan 600 advocaten?

De CMS Career Challenge is een geweldige manier om écht de dynamiek van een internationale werkomgeving te ervaren en te ontdekken of dat bij jou past. Dat allemaal in een ontspannen en informele sfeer. Uiteraard horen borrelen, sightseeing en andere leuke activiteiten daar ook bij!

Need we say more?

Wil jij CMS leren kennen, meer vorm geven aan je carrière en een inkijkje krijgen in de advocatuur?
Meld je dan aan voor de CMS Career Challenge – The Berlin Edition

Voor wie?

Voor de CMS Career Challenge zijn wij op zoek naar ambitieuze studenten die in de eindfase van hun bachelor zijn of al met hun master zijn gestart. De CMS Career Challenge staat open voor studenten Nederlands, notarieel en fiscaal recht.

Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan aan vóór zondag 22 maart 2020 en stuur je cv, motivatie, cijferlijsten (bachelor en evt. master) en evt. stagebeoordelingen aan:

Evelyne Hof (Corporate Recruiter)
E recruitment@cms-dsb.com
T 020 – 301 6262

www.cmslaw.nl/ccc

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >