Faculteiten Utrecht

Docentprijs voor Gabrielle Creemers en Aydan Figaroa

De Utrechtse JSVU deelt jaarlijks, namens alle Utrechtse rechtenstudieverenigingen, prijzen uit aan docenten om hen te bedanken voor de bijzondere bijdrage die zij geleverd hebben aan het onderwijs. De Docent en Docenttalent van het Jaar van het departement Rechtsgeleerdheid gingen dit jaar naar respectievelijk Gabrielle Creemers en Aydan Figaroa.

Per categorie zijn er drie docenten genomineerd en via een online formulier hebben de studenten hun stem kunnen uitbrengen, wat in groten getalen is gedaan, zo lezen we op de site van de Utrechtse universiteit. Daar is ook een video te zien van de prijsuitreiking. Klik hier.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Online nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Online nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.