Algemeen Nieuws

De nieuwe Mr. is verschenen. Een extra dikke editie: 15 jaar Mr.

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met onder meer een interview met scheidend vicepresident van de Hoge Raad Willem van Schendel: “Het mooiste van het rechtersvak is dat je het doet voor mensen.”

Verder in het nieuwe extra dikke nummer – want Mr. viert zijn 15-jarig jubileum! – veel terugblikken op de afgelopen 15 jaar jaar; de periode dat jij waarschijnlijk nog op de basisschool zat. Wat is er allemaal veranderd?

Bekijk hier het nieuwe nummer van Mr.

Voor een abonnement op het doorbladerbare magazine kun je hier klikken. Wil je een abonnement op de papieren editie van Mr., klik dan op deze link.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Online nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Online nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.