Algemeen Nieuws

De nieuwe Mr. is uit!

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met onder meer: wat doe je als je van je managing partner te horen krijgt: “Your days are over.” Of als je als hoofdofficier van justitie het veld moet ruimen? Lees het interview!

Verder in het nieuwe nummer van Mr. onder andere Jurjen Boorsma over coronahoesters, en een artikel over de ruim 135 miljoen euro die op erfgenamen ligt te wachten. In het nieuwe tv-programma van RTL 4, De Erfgenaam, gaat Ruben Nicolai op zoek naar de moeilijk te traceren nabestaanden.

Bekijk hier het nieuwe nummer van Mr.

Voor een abonnement op het doorbladerbare magazine kun je hier klikken. Wil je een abonnement op de papieren editie van Mr., klik dan op deze link.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.