Faculteiten Leiden

Beste Leidse hoorcollege- en werkgroepdocent: Barentsen en Dijkstra

(foto Universiteit Leiden)

Ieder jaar gaat er in Leiden een prijs naar de beste hoorcollegedocent en de beste werkgroepdocent. JSVO reikt deze onderwijsprijzen uit. Dit jaar werd Barend Barentsen uitgeroepen tot ‘Beste hoorcollegedocent’ en Erwin Dijkstra tot ‘Beste werkgroepdocent’.

Hoogleraar Sociaal Recht Barend Barentsen kreeg zijn prijs vooral vanwege zijn wijze van doceren. De studenten noemen het ‘boeiend, humoristisch, wervelend enthousiast en toegankelijk’.

Erwin Dijkstra werd verkozen tot beste werkgroepdocent. Zelf onderbouwde hij het als volgt: “Elke docent is zo goed als zijn studenten. Goede vragen van studenten maken mij scherper.”

De jury van de JSVO-onderwijsprijzen bestaat uit bestuursleden van de studieverenigingen en de assessor van het faculteitsbestuur. Hier vind je het juryrapport.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.