Algemeen Nieuws

Belangstelling voor het internationale recht? Gratis virtuele bijeenkomst

Heb je belangstelling voor het internationale recht, dan is de virtuele bijeenkomst van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Internationaal Recht op vrijdag 6 november misschien iets voor jou. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Internationaal Recht houdt op vrijdag 6 november haar jaarvergadering via Zoom. Het grootste deel van de bijeenkomst zal zijn gewijd aan de bespreking van drie preadviezen over ‘International Law for a Digitalised World’, een thema dat, gezien de opbouw van de Nederlandse rechtsorde, relevant is voor om het even welke juridische disciplines.

De jaarvergadering wordt online gehouden en begint rond 13:30 uur.  De auteurs van de preadviezen zullen een korte inleiding houden, gevolgd door een discussie.  Je kunt meedoen aan de discussie door vragen of opmerkingen in te dienen via chat.  De bijeenkomst duurt tot ongeveer 16:00 uur en de voertaal is Engels.

Op https://www.knvir.org vind je meer informatie over deze bijeenkomst. Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen naar info@knvir.org.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.