Quinten Groenendaal

Quinten GroenendaalHi allemaal! Mijn naam is Quinten Groenendaal en ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Ik vind het enorm leuk te schrijven voor Mr. Studenten! Vanaf het begin van mijn studie ben ik met veel plezier werkzaam bij Le Tableau, een recruitmentbureau voor advocaten en notarissen. Na een semester in New York komend najaar, hoop ik volgend studiejaar mijn honoursbachelor af te ronden. Mijn doel is om uiteindelijk advocaat te worden bij een internationaal kantoor.

Ik denk dat maar weinig mensen beseffen wat een invloed het recht heeft op ons dagelijks leven, en dan vooral hoe leuk en interessant deze invloed wel niet kan zijn. "Rechten is toch heel erg saai..", is dan ook een reactie die ik vaak te horen krijg als ik aan mensen vertel dat ik rechten studeer. Dat is precies wat ik hier bij Mr. Studenten wil gaan ontkrachten.

Mocht je mij om welke reden dan ook willen bereiken, dan kun je altijd een mailtje sturen naar: quintengroenendaal@gmail.com