Mahatma M. Martinus

Mahatma M. MartinusLectori Salutem! Mijn naam is Mahatma M. Martinus (vernoemd naar Mahatma Ghandi). Eerst wat over mijzelf. Op Curaçao geboren en getogen verhuisde ik in 2015 naar Nederland om aan de Universiteit Leiden rechtsgeleerdheid te studeren. Mijn interesse gaat op juridisch vlak uit naar het Staats- en bestuursrecht in het algemeen en in het bijzonder, misschien niet verrassend gezien mijn Antilliaanse afkomst, naar koninkrijksaangeleden. Mijn scriptie betrof dan ook het differentiatiebeginsel t.a.v. de Bes-eilanden m.b.t. tot kinderrechten. Vrije tijd probeer ik zo veel mogelijk met lezen te benutten, vakbladen en filosofische werken mijd ik niet!
Momenteel ben ik mijn bachelors aan het afronden en ben van plan in februari te beginnen met de master Staats- en bestuursrecht. Gedurende mijn studie is mijn interesse in schrijven gestaag gegroeid. Zo tracht ik buiten de studie om zoveel mogelijk te schrijven. Schrijven voor Mr. Studenten zie ik dan ook als een uitstekende kans om mijzelf te ontwikkelen en samen met anderen aan (enige) juridische verkenning en verdieping bij te dragen!

Hebt u suggesties qua onderwerpen, geïnteresseerd in het ambassadeurschap van Mr. Studenten of interesse om samen iets schrijven? Contact opnemen via martinusmahatma@gmail.com staat u vrij.

Blogs

Lekker ontspannen

Twee weken geleden, tijdens de tentamenperiode, stonden er enkele massagestoelen op de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. Op het eerste gezicht merkwaardig. Totdat men...

Lees meer