Augustina Wamulume

Augustina WamulumeMijn naam is Augustina Wamulume. Ik ben 19 jaar oud en derdejaars Rechtsgeleerdheid studente aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Mijn interesse binnen het recht ligt bij het publiekrecht en na mijn bachelor zou ik mij dan ook graag willen specialiseren in het Staats- en Bestuursrecht. In het verleden heb ik in het bestuur en in verscheidene commissies gezeten op mijn middelbare school. Afgelopen jaar heb ik een half jaar vrijwilligerswerk gedaan en ben ik begonnen bij NILS onder het team Publicaties. Hiernaast verzorg ik lessen op de universiteit aan leerlingen van de basisschool en middelbare school.
Buiten mijn studie houd ik me voornamelijk bezig met het luisteren naar muziek en het verdiepen in maatschappelijke problemen. Dit laatste doe ik meestal door documentaires. Onderwerpen die ik hierbij het interessantst vind, zijn albinisme in Afrika, mensenhandel en het leven in gevangenissen.

Blogs

NILS TALKS NOVEMBER

Hoewel internetgebruikers er doorgaans alles aan doen om zo veilig en onherkenbaar mogelijk het internet te betreden, blijken zij toch meer bloot te geven dan daadwerkelijk de bedoeling is geweest...

Lees meer