Amsterdam (UvA) Faculteiten

Allereerste digitale diploma-uitreiking Staats- en bestuursrecht UvA

Op 1 juli 2020 vond de allereerste digitale diploma-uitreiking voor masterstudenten Staats- en bestuursrecht van de Universiteit van Amsterdam – Faculteit der Rechtsgeleerdheid plaats. Lisa van Dalen, Lydia Bechger, Wanda Adinda Lam en Ryanne Bakker hebben hun masterdiploma Staats- en bestuursrecht behaald.

Na een openingswoord door hoogleraar bestuursrecht Jacobine van den Brink, werden vier studenten toegesproken en gefeliciteerd door hun scriptiebegeleider. De diploma-uitreiking werd afgesloten met een digitale toast en een digitale groepsfoto. Familie en vrienden van de studenten konden ook digitaal meekijken.

Bekijk de foto’s op LinkedIn.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.