Algemeen Nieuws

22 mei: VAR-Pleitwedstrijd

Woensdag 22 mei wordt er weer een VAR-Pleitwedstrijd gehouden. Teams van de verschillende rechtenfaculteiten uit heel Nederland nemen het tegen elkaar op. Wil je erbij zijn? De wedstrijd vindt plaats in Utrecht en is vrij toegankelijk.

“De wedstrijd bevat een schriftelijk gedeelte, dat in de maanden voorafgaand aan de mondelinge behandeling zijn beslag krijgt, en een mondeling gedeelte, de eigenlijke pleitwedstrijd”, legt de Utrechtse universiteitswebsite uit. Takvor Avedissian, president van de Centrale Raad van Beroep, is juryvoorzitter. “De Centrale Raad van Beroep (CRvB) is de hoogste bestuursrechter op de terreinen van het sociaal zekerheidsrecht en het ambtenarenrecht.”

Inloop is vanaf 9.30 uur, de wedstrijd start om 10.00 uur. De finale begint om 15.30 uur en is om 16.15 uur afgelopen.
Locatie: Academiegebouw van de Universiteit Utrecht.
Programmaboekje en meer informatie op de website van Universiteit Utrecht.

Wil jij geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer je op de Mr. Studenten nieuwsbrief: elke vrijdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld je direct aan en ontvang elke vrijdag de Mr. Studenten nieuwsbrief.

Meld je direct aan >

Over de auteur

Redactie Mr. Studenten

Redactie Mr. Studenten

Mr. Studenten is hét platform voor en door de ambitieuze rechtenstudent. Mr. Studenten bericht over actuele zaken in de juridische (studenten)wereld, waarbij de studenten zelf voor de inhoud zorgen.